tiistai 12. toukokuuta 2015

Villervalla!

Yhteenkasvettu blogissa törmäsin kivaan haasteeseen, lempi lastenvaatemerkki. Alkuperäsen haasteen ja postauksen pääset lukaseen täältä.

"Haasteen säännöt ovat seuraavat: Jos sinun pitäisi valita yksi ainut lastenvaatemerkki, mihin pukisit lapsesi niin mikä se olisi? Ota lapsestasi kuva kyseisen merkin vaatteissa ja kirjoita postaus perusteluineen."


Lapset on päiväkodissa tällä hetkellä, joten jouduin selaan koneelta vanhoja kuvia missä vilahtelis kyseisen merkin vaatteita. Kuvia vaan ei vielä hirveesti ole, kun kone on vasta muutaman kuukauden vanha. Huomasin kuvia selatessa, että reippaasti eniten (merkkivaatteista) meiltä löytyy Polarn O. Pyretin vaatteita, tai ainakin kuvia on tullu nappailtua usein just sillon :D Se merkki ei kuitenkaan enää valikoitunu mun suosikiks, jossain vaiheessa se olikin sitä, mutta mä taidan olla vähän sellanen tuuliviiri että kyllästyn jossain vaiheessa.

Sanottakoon vielä, että mä tykkään paljon myös varsinkin lindexin hempeistä kuoseista ja väreistä, J taas tykkää h&m vaatteista, erityisesti kaikista animaatio sarjojen/elokuvien hahmo vaatteista. Pelkästään merkkivaatteisiin en haluis lapsiani pukee, tai sanotaanko niin että en löydä merkkivaate liikkeistä kaikkee sitä mitä haluan :)

Mutta asiaan, tällä hetkellä lemppariks valikoitu Villervalla. Ostelin muutamia sen vaatteita ennenkun Pimu synty, mutta suurinosa sisävaatteista on ollu tältä merkiltä J:llä.


Villervallassa oon ihastunu erityisesti väreihin. Ihanan värikkäitä ja pirtsakoita vaatteita. Niinkun oon ennenkin kirjottanut, tykkään värikkäistä vaatteista (kuten myös sitten toisesta ääripäästä, hempen värisiä vaatteita löytyy myös varsinkin Pimun kaapista).

Ulkovaatteista ei aiempaa kokemusta oo kyseiseltä merkiltä, mutta varsin hyvin on pelittäny tän kevään toi vkhaalari. Pitää hyvin vettä, tosin vesilätäkössä ei oo Pimu vielä kertaakaan istuskellu mutta sadekeleillä on ulkoiltu ja kuivana tultu sisälle.

Sisävaatteista värien lisäks miellyttää vaatteiden pehmeys ja se, että ne pysyy hyvinä pesusta toiseen. 

Googlesta nappasin muutaman kuvan villervallan vaatteista, jos joku ei oo ikinä nähny tän merkin vaatteita :)


Löytyy ihan perus yks värisiä paitoja, kollareita. Sitten lyötyy eri kuoseilla olevia vaatteita, sekä perus raitavaatteita. Muhun iskee noi tähdetkin, mutta liika on liikaa, yleensä kaapista löytyy maksimissaan pari tähti paitaa.

Jatkakaa muutkin lastenvaatteistä tykkäävät haastetta ja linkatkaa tekstejänne tuonne Emmin blogiin. :)

7 kommenttia:

  1. Kyllä lasten vaatteissa täytyy väriä olla kuin myös aikuistenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, nyt oon jo ähän syttyny itellekkin katteleen välillä jotain vähän värikkäämpää vaatetta kun vaan valkosta ja mustaa :)

      Poista
  2. Mukavaa, että otit osaa haasteeseen! Itsekin tykkään Villervallasta ja muutama heidän vaate meillä on ollutkin, ihania värejä :)

    VastaaPoista
  3. Aika kiva haaste! Ja tuo haalari on kyllä sellainen valopilkku että oksat pois!

    VastaaPoista